Wie zijn uw gastheer- en vrouw

Camping vorrelveen john en biancaWij, John Teuben en Bianca vd Berg, zijn uw gastheer- en vrouw en wonen op het terrein van de camping. Wij zijn in Beilen komen wonen omdat wij aan een ander leven de voorkeur gaven als die van wonen in een grote stad. Nu wonen we op het platteland te midden van de weilanden waar in de zomer de koeien onze buren zijn. En wonen op het platteland is wonen met de intense beleving van alle 4 de seizoenen. Het prille groen van de nieuwe blaadjes in het voorjaar, de hitte die opstijgt van het land in de zomer, de blaadjes die in de herfst het erf vullen en de bevroren weilanden in de winter maken het leven mooier dan voorheen.

En middels de camping kunnen we u mee laten genieten van al dit moois. De camping is in 2006 door ons gestart nadat wij in 2002 in Beilen zijn komen wonen met ons gezin.

De chalets zijn in 2017 gebouwd omdat we onze gasten ook in de winter willen kunnen ontvangen. Wij zijn van mening dat u zelf uw vakantie moet maken en beleven en wij zorgen ervoor dat u de juiste middelen hiervoor krijgt. Een prima chalet op een mooie plek!

 

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.