Nieuws

Pizza met Olifant

In de KCK van juli staat ons leuke nieuwe arrangement: Pizza met Olifant!. U boekt bij ons een overnachting en ontvangt daarbij een entreekaartje voor de Wildlands Zoo in Emmen en eet ’s avonds een lekkere pizza op de camping! Dat is toch een leuk uitje en knoopt u daarbij enkele dagen extra eraan vast,… Lees meer »

Ons Jubileumjaar is gestart!

Ons jubileumjaar is gestart. Dit jaar bestaan wij 10 jaar met tal van leuke acties. Zo kunt u dit jaar bij ons terecht met uw ACSI of mcc kaart. We hebben een leuk Wildlandsarrangement. En we hebben de huiskamer wat opgeknapt. De tafels hebben een facelift gekregen en er hangen nieuwe lampen. De nieuwe kruidentuin… Lees meer »

Beurs Pauw Recreatie

In het weekeind van 30 en 31 januari staan wij met onze camping op de beurs bij Pauw Recreatie in Heerhugowaard. Deze beurs wordt altijd goed bezocht door mensen op zoek naar een camping voor de zomer of een weekeind op pad om het kampeermiddel weer uit te proberen. De caravan komt weer uit de… Lees meer »

10 jaar jubileum Charme Camping Vorrelveen

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat wij de eerste gasten mochten ontvangen op de camping. In die 10 jaar hebben we vele gasten mogen verrassen met een aangenaam verblijf op het mooie platteland van Midden-Drenthe. De gasten komen uit alle hoeken van het land om hier te ontdekken wat Drenthe te bieden heeft… Lees meer »

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.