Gastenboek

Allemaal heerlijk genoten in chalet Zonlicht |

14 mei 2018

Wat hebben we met z’n allen genoten in dit mooie chalet op deze fijne camping. leuk om te zien dat jullie met zoveel enthousiasme en betrokkenheid activiteiten organiseren om het verblijf hier nog leuker te maken. We hebben genoten van de mooie omgeving en van de heerlijke pizza’s van Bianca. Volgens onze zoon verdiende de mevrouw hiervoor een 10+! De kinderen waren ’s avonds bijna niet binnen te krijgen. Hartelijk dank voor de gastvrijheid en de goede zorgen!

From Canada |

24 april 2018

We came back, because we had great memories from three years ago. The cabin was great and comfortable; you’ve provided a home for us. Till we meet again!

prachtig huisje met ruim uitzicht |

We hebben erg genoten van het prachtige huisje met het zeer ruime uitzicht.Elke avond een prachtige zonsondergang en onze 2 meiden vonden het heen en weer gaan van de koeien geweldig. Wat een super leuke camping!

Een compleet Chalet Bosuil |

Wat hebben jullie het hier mooi voor elkaar. prachtige camping en ons chalet bosuil was geheel compleet.Onze kinderen hebben met de andere kinderen naar hartelust gespeeld. De skelters, de kabelbaan en trampoline doen het goed.De verse broodjes ’s morgens en de zelfgemaakte pizza’s ’s avonds zijn fantastisch. We hebben een heerlijke week gehad!

© Copyright Camping Vorrelveen 2021

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.