Hoe komt u bij ons?

Met de auto:

Rijdt u op de A28, dan neemt u de afslag Beilen, afritnr 30.
Vanuit Assen onderaan de afrit neemt u de rotonde driekwart richting Smilde.

U rijdt dan langs de Beilervaart. Vervolgens over de derde brug rechts en direct links richting Hijken. De derde boerderij links is camping Vorrelveen.

Vanuit Hoogeveen gaat u onderaan de afrit naar links en bij de rotonde rechtdoor. U vervolgt de weg langs de Beilervaart zoals hierboven staat beschreven.

Komt u vanuit Hoogersmilde, dan gaat u midden in het dorp de brug over de Drentse Hoofdvaart over, naar rechts en dan naar links. U rijdt dan op de Beilervaart
richting Beilen. U gaat links de tweede brug over en dan direct naar links richting Hijken.

De derde boerderij aan de linkerkant is camping Vorrelveen.

Per fiets:

Vanuit Beilen centrum volgt u de borden naar de A28 en volgt de route langs de Beilervaart zoals hierboven staat beschreven.

Vanuit Hijken: Midden in het dorp staat een veevoerfabriek op de drift. Vanaf dit punt fietst u het dorp uit richting Dwingeloo en Eemster. U fietst dan over de Vorrelveense Weg. Deze gaat na het viaduct over in Vorrelveen.  U rijdt rechtdoor tot nr 10.

Vanuit Hoogersmilde: zie de routebeschrijving zoals hierboven bij de auto staat.

Fiets u de Beilerdingspelroute, dan gaat u bij paddestoelnr. richting Eemster/Dwingeloo. U komt dan vanzelf langs de camping.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, een idee of een klacht? Als u uw naam, e-mailadres, onderwerp en tekst in onderstaande velden invult, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

    [text your-subject* placeholder "Onderwerp"]

    © Copyright Camping Vorrelveen 2020

    Alle rechten voorbehouden.

    Ontwerp en realisatie Koen Edens.