Kindvriendelijke camping

En ook veel rust en privacy

Midden tussen de weilanden ligt daar ineens Charme Camping Vorrelveen.  Een charmante kleine camping met weidse uitzichten. Daar geniet u van prachtige zonsondergangen en is het nog donker  ’s nachts. Daar telt u duizenden sterren.

Het terrein is ruim opgezet en ingericht met vele bloeiende struiken, waar u en de vele bijen en vogels van genieten.

De camping is een perfecte uitvalsbasis voor vele fietstochten door de omgeving. Maar ook voor  een dagje rust op de camping zijn voldoende faciliteiten; een jeu de boules baan of tafeltennis. Op het speciale speelveld is voor kinderen uit verschillende leeftijden voldoende vermaak.

Een overdekte BBQ-plaats waar voor de kinderen pannenkoekjes, marsh mellows of popcorn wordt gemaakt en voor de  ouderen heerlijke ouderwetse pruttelkoffie.

Wij hebben een klein winkeltje met streekproducten en ook voor de vergeten boodschappen. Iedere ochtend verse broodjes geeft een echt vakantiegevoel, heerlijk met zelfgemaakte jam van Bianca.

Bekijk hier een korte video over Charme Camping Vorrelveen.

Bekijk de korte film over camping Vorrelveen

En let op de zelfgemaakte pizza’s van Bianca. Ze smaken zoals ze er uitzien: fantastisch.

Mensen met honden zijn ook welkom, mits aangelijnd. En komt u met de camper; dan heeft u een mooie plaats op een stevige, maar groene ondergrond op de camping.

Chalets

Onze gasten op de camping hebben een plezierige vakantietijd en komen veelvuldig weer terug. Nu hebben we, na vele vragen voor verblijf onder dak, de volgende stap genomen voor verdere ontwikkeling van onze camping. We hebben van 3 luxe chalets gebouwd, voorzien van eigen sanitair en een prachtige veranda met weidse blik over het Drentse land.

Heeft u interesse om een chalet te huren, kijk dan even op de betreffende pagina Chalets.

Camping Vorrelveen is behalve een Vekabo camping ook een geselecteerde Charme Camping van de ANWB.

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.