Bloeiende Heide

Deze naam verwijst naar de prachtige heidevelden die in Drenthe te vinden zijn. Uiteraard zijn er de grotere velden als het Dwingelderveld en het Hijkerveld, maar overal zijn er kleine heideveldjes die je zomaar tegenkomt als je door de Drentse natuur fietst of loopt.

Dit huisje ademt de sfeer van de bloeiende heidevelden. De inrichting is daarop afgestemd.  Vanuit de woonkeuken kunt u zo de veranda op en de leefruimte binnen vergroten naar buiten. En zo ook haalt u buiten heel gemakkelijk naar binnen. Tijdens uw verblijf kunt intens genieten van het plattelandsleven om u heen.

Het chalet is voorzien van linnen- en beddengoed. Dit chalet is na overleg ook toegankelijk voor huisdieren.

Het chalet staat vanaf 15.30 uur voor u klaar en op de dag van vertrek willen we u vragen voor 10.00 uur uit te checken.

Voorzieningen:

  • Woonkamer met tv en bank
  • Keuken met spullen toereikend voor 4 personen, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, oven
  • Slaapkamer met 2 persoons bed
  • Slaapkamer met 2 losse bedden
  • Badkamer met toilet, wastafel en douche
  • Veranda met vuurschaal en buiten zitje

Tarieven:

De tarieven zijn gebaseerd op een prijs per nacht met een x- aantal personen erin.

In 2021 huurt u een chalet  en per persoon komt hier een bedrag ( exclusief toeristenbelasting)  bij op inclusief beddengoed en handdoeken.
In het laagseizoen zijn de chalets te huren vanaf 3 overnachtingen( in januari, februari en november 2 nachten) en in het hoogseizoen vanaf 5 overnachtingen. Tijdens de Hemelvaart en Pinksteren zijn de chalets  te huren vanaf 3 nachten.

In 2021 zijn de prijzen:
Hoogseizoen prijs chalet: € 80,-  per nacht
Laagseizoen prijs chalet:  € 70,-  per nacht
Per persoon per nacht   :  € 10,-

Verblijf tijdens de TT wordt berekend volgens een hoogseizoentarief.

In 2021 is het laagseizoen: 3/1 – 13/2, 28/2 – 2/4, 5/4 – 25/4, 24/5 – 10/7 ( TT is hoogseizoen), 5/9 – 16/10, 31/10 – 24/12.

De toeristenbelasting voor 2021 is €1,30 p.p.p.n. Bovenstaande tarieven zijn exclusief de toeristenbelasting en de verplichte eindschoonmaakkosten a €42,50. Indien u een hond mee heeft ( kan alleen in chalet Heide) worden er €20,- meer aan schoonmaakkosten berekend. Borg a €100,00 dient u contant te voldoen bij aankomst en ontvangt u binnen 1 week retour nadat is gebleken dat er geen beschadigingen aan het chalet zijn. Huur van een kinderbedje en stoel kost € 20,00 per verblijf inclusief beddengoed.

© Copyright Camping Vorrelveen 2021

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.