Ons Jubileumjaar is gestart!

Ons jubileumjaar is gestart. Dit jaar bestaan wij 10 jaar met tal van leuke acties. Zo kunt u dit jaar bij ons terecht met uw ACSI of mcc kaart. We hebben een leuk Wildlandsarrangement. En we hebben de huiskamer wat opgeknapt. De tafels hebben een facelift gekregen en er hangen nieuwe lampen. De nieuwe kruidentuin is bijna gereed. Alles op het kampeerveld is weer gesnoeid en onder handen genomen en we hebben de bestrating extra goed gereinigd. De trampoline heeft een nieuwe beschermrand en de picknickplek op het speelveld is weer leuk aangekleed. Daar kunt u lekker overdekt eten met uw familie terwijl de kinderen heerlijk spelen op het veld. We hebben weer ons best gedaan om uw verblijf nog leuker te maken. IMG_20160324_113044113_HDR

 

© Copyright Camping Vorrelveen 2021

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.