Beurs Pauw Recreatie

In het weekeind van 30 en 31 januari staan wij met onze camping op de beurs bij Pauw Recreatie in Heerhugowaard. Deze beurs wordt altijd goed bezocht door mensen op zoek naar een camping voor de zomer of een weekeind op pad om het kampeermiddel weer uit te proberen. De caravan komt weer uit de stalling of de tent wordt weer opgezet om te kijken of alles nog compleet is. Wij bouwen in dat weekeind weer onze stand op en kunnen u van alles vertellen over een verblijf op Charme Camping Vorrelveen. Daarnaast hebben we ook voor de liefhebbers een papieren tasje met informatie over belevenissen in Midden-Drenthe en de nieuwe accommodatiegids.Komt u ook op de beurs?

IMG_20160121_104535942IMGP0715

© Copyright Camping Vorrelveen 2021

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.