10 jaar jubileum Charme Camping Vorrelveen

Ingang

Ingang

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat wij de eerste gasten mochten ontvangen op de camping. In die 10 jaar hebben we vele gasten mogen verrassen met een aangenaam verblijf op het mooie platteland van Midden-Drenthe. De gasten komen uit alle hoeken van het land om hier te ontdekken wat Drenthe te bieden heeft en als je dan terug keert naar een plezierige kampeerplaats en voldaan weer naar huis terugkeert, zijn wij als gastheer- en vrouw zeer tevreden. Het is prettig om de gasten te laten ervaren dat een vakantie vooral bedoeld is om te onthaasten en te ‘ontmoeten’.

Dit jaar dus 10 jaar Charme Camping Vorrelveen. Daarom hebben wij 10 verschillende specials bedacht. Lees

hier meer over op de 10 jaar- pagina.

© Copyright Camping Vorrelveen 2021

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.